Az OTP Pénzügyi Pont Zrt. pénzügyi termékek közvetítésével foglalkozó, 100%-ban az OTP Bankcsoporthoz tartozó cég. Az OTP Bankcsoport tagjaként fő célkitűzésünk, hogy meglévő és leendő ügyfeleinknek az ingatlanfinanszírozás területén, illetve egyéb pénzügyi célok megvalósításához komplex szolgáltatást nyújtsunk.

Amiért érdemes minket választania

Munkatársaink az ország számos pontján, az Önnek megfelelő helyen és időben, akár banki nyitva tartáson túl segítséget nyújtanak az igények pontos meghatározásában, és a lehetséges kedvezmények figyelembevételével előnyös, személyre szabott pénzügyi megoldásokat kínálnak.

A hazai pénzpiac stabil résztvevőjeként az OTP Bankcsoport tagjai által kínált változatos és széleskörű termékportfóliót biztosítunk lakossági- és vállalati ügyfeleink, valamint társasházak és lakásszövetkezetek számára. Az általunk közvetített lakossági termékek elsősorban az OTP lakáshitel, babaváró kölcsön, személyi kölcsön, hitelkártya és számlacsomagok.

Az OTP Bank hitelkínálatából az Ön számára legmegfelelőbb megoldások megtalálásában nyújtunk díjmentes segítséget, legyen szó piaci kamatozású és támogatott jelzáloghitelről, minősített fogyasztóbarát hitelről, MFB hitelről, Családi Otthonteremtési Kedvezményről (CSOK), személyi kölcsönről, vagy a mindennapokhoz szükséges pénzügyi megoldásokról.

Munkatársaink az első pillanattól kezdve szakértő partnerként állnak ügyfeleink rendelkezésére, és támogatást nyújtanak a pénzügyi célok megvalósításának folyamatában.
Ha még nem döntötte el, hogy belevág egy lakás megvásárlásába, vagy felújításába, azonban kíváncsi milyen lehetőségei vannak, kérjen tájékoztatást az OTP Pénzügyi Pont munkatársaitól. A személyes találkozó során megtudhatja, milyen kedvezmények igénybevételére van lehetősége, illetve milyen mértékű támogatásra számíthat jelzáloghitel vagy CSOK esetén.

Vezetőség

 • Dr. Hartlieb Balázs

  Dr. Hartlieb Balázs

  vezérigazgató

  Dr. Hartlieb Balázs

  Dr. Hartlieb Balázs

  vezérigazgató

  2002-ben végzett a Pécsi Tudományegyetem állam- és jogtudományi karán.

  2002 óta dolgozik az OTP Csoport kötelékében, egészen 2018-ig az OTP Jelzálogbank Zrt. és az OTP Lakástakarék Zrt. vezető jogtanácsosa volt.

  2011-2014 között senior managerként koordinálta az OTP Bank Zrt. Ingatlan, Kisvállalkozási és Agrár Divíziójához tartozó leányvállalatok tevékenységét.

  Az OTP Pénzügyi Pont Zrt. és az OTP Ingatlanpont Kft. jogi tevékenységében jogtanácsosként közreműködött 2015-2018 között. Jelenleg az OTP Ingatlanpont Kft. ügyvezetője és az OTP Pénzügyi Pont Zrt. vezérigazgatója.

 • Horváth Katalin

  Horváth Katalin

  értékesítési igazgató

  Horváth Katalin

  Horváth Katalin

  értékesítési igazgató

  2004-ben végzett a Szegedi Tudományegyetemen. A diploma megszerzése után pénzügyi területen kezdett el dolgozni.

  Összesen 14 évet töltött el a banki szektorban, jelenleg 19 éves pénzügyi területen szerzett tapasztalattal rendelkezik, amelyből 16 évet vezető pozícióban töltött el.

  2020. januárjában csatlakozott az OTP Pénzügyi Pont csapatához, ahol 2023-ig a Dél-alföldi Régió vezetőjeként dolgozott.

  2023. szeptemberétől az OTP Pénzügyi Pont Zrt. értékesítési igazgatója.

Regionális vezetők

 • Dr. Hornyák Orsolya

  Dr. Hornyák Orsolya

  Északkelet-magyarországi Régió

 • Endresz Ádám

  Endresz Ádám

  Budapesti Régió

 • Cziglerné Bene Rita Zsuzsanna

  Cziglerné Bene Rita Zsuzsanna

  Dél-dunántúli Régió

 • Szabó Mónika

  Szabó Mónika

  Dél-alföldi Régió

 • Szepessy L. Anita

  Szepessy L. Anita

  Észak-dunántúli Régió

Hitelszakértői Klub

Hitelszakértő Klub

Az OTP Pénzügyi Pontnál 2021-ben létrehoztuk a Hitelszakértő Klubot, melynek kizárólag kiemelkedő teljesítményt nyújtó pénzügyi tanácsadóink lehetnek tagjai.

Megnézem a Hitelszakértő Klubot