Rólunk

Rólunk

Intézze pénzügyeit kényelmesen!

Az OTP Pénzügyi Pont Zrt. pénzügyi termékek közvetítésével foglalkozó, 100%-ban az OTP Bankcsoporthoz tartozó cég. Az OTP Bankcsoport tagjaként fő célkitűzésünk, hogy meglévő és leendő ügyfeleinknek az ingatlanfinanszírozás területén, illetve egyéb pénzügyi célok megvalósításához komplex szolgáltatást nyújtsunk.

Amiért érdemes minket választania

Munkatársaink az ország számos pontján, az Önnek megfelelő helyen és időben, akár banki nyitva tartáson túl segítséget nyújtanak az igények pontos meghatározásában, és a lehetséges kedvezmények figyelembevételével előnyös, személyre szabott pénzügyi megoldásokat kínálnak.

A hazai pénzpiac stabil résztvevőjeként az OTP Bankcsoport tagjai által kínált változatos és széleskörű termékportfóliót biztosítunk lakossági- és vállalati ügyfeleink, valamint társasházak és lakásszövetkezetek számára. Az általunk közvetített lakossági termékek elsősorban az OTP lakáshitel, babaváró kölcsön, személyi kölcsön, hitelkártya és számlacsomagok.

Az OTP Bank hitelkínálatából az Ön számára legmegfelelőbb megoldások megtalálásában nyújtunk díjmentes segítséget, legyen szó piaci kamatozású és támogatott jelzáloghitelről, minősített fogyasztóbarát hitelről, MFB hitelről, Családi Otthonteremtési Kedvezményről (CSOK), személyi kölcsönről, vagy a mindennapokhoz szükséges pénzügyi megoldásokról.

Munkatársaink az első pillanattól kezdve szakértő partnerként állnak ügyfeleink rendelkezésére, és támogatást nyújtanak a pénzügyi célok megvalósításának folyamatában.
Ha még nem döntötte el, hogy belevág egy lakás megvásárlásába, vagy felújításába, azonban kíváncsi milyen lehetőségei vannak, kérjen tájékoztatást az OTP Pénzügyi Pont munkatársaitól. A személyes találkozó során megtudhatja, milyen kedvezmények igénybevételére van lehetősége, illetve milyen mértékű támogatásra számíthat jelzáloghitel vagy CSOK esetén.

Vezetőség

 • Dr. Hartlieb Balázs

  Dr. Hartlieb Balázs

  vezérigazgató

  Dr. Hartlieb Balázs

  vezérigazgató

  2002-ben végzett a Pécsi Tudományegyetem állam- és jogtudományi karán.

  2002 óta dolgozik az OTP Csoport kötelékében, egészen 2018-ig az OTP Jelzálogbank Zrt. és az OTP Lakástakarék Zrt. vezető jogtanácsosa volt.

  2011-2014 között senior managerként koordinálta az OTP Bank Zrt. Ingatlan, Kisvállalkozási és Agrár Divíziójához tartozó leányvállalatok tevékenységét.

  Az OTP Pénzügyi Pont Zrt. és az OTP Ingatlanpont Kft. jogi tevékenységében jogtanácsosként közreműködött 2015-2018 között. Jelenleg az OTP Ingatlanpont Kft. ügyvezetője és az OTP Pénzügyi Pont Zrt. vezérigazgatója.

 • Pélyi András

  Pélyi András

  értékesítési igazgató

  Pélyi András

  értékesítési igazgató

  Egyetemi tanulmányait a soproni Nyugat-magyarországi Egyetem közgazdaságtudományi karán végezte.

  2013-ban lépett az FHB kötelékébe, ahol a bank külső értékesítési csatornájáért felelős üzleti terület osztályvezetőjeként tevékenykedett, majd 2015 októberétől a Hálózatirányítási Igazgatóság Értékesítési Osztályvezetőjeként felelt a hálózatirányításért és az értékesítési eredményekért.

  2017-ben csatlakozott az OTP Bank Nyrt-hez, ahol a Külső Értékesítési terület főosztályvezető-helyettese, ezt követően pedig 2019-től az OTP Pénzügyi Pont Zrt. hálózatának értékesítési igazgatója.

Regionális vezetők

 • Dr. Hornyák Orsolya

  Dr. Hornyák Orsolya

  Északkelet-magyarországi Régió

 • Egyed Ferenc

  Egyed Ferenc

  Budapesti Régió

 • Gémes Rudolf

  Gémes Rudolf

  Dél-dunántúli Régió

 • Horváth Katalin

  Horváth Katalin

  Dél-alföldi Régió

 • Mészáros Zoltán

  Mészáros Zoltán

  Észak-dunántúli Régió

Hitelszakértői Klub

Hitelszakértő Klub

Az OTP Pénzügyi Pontnál 2021-ben létrehoztuk a Hitelszakértő Klubot, melynek kizárólag kiemelkedő teljesítményt nyújtó pénzügyi tanácsadóink lehetnek tagjai.

Megnézem a Hitelszakértő Klubot